Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Aile, Sevgi ve Sadakat Günü’nde özel operasyona katılanların aileleri için ücretsiz eğitimler düzenledi.

Birleşik Rusya, Aile, Sevgi ve Sadakat Günü’nde özel operasyona katılanların aileleri için ücretsiz eğitimler düzenledi.
REKLAM ALANI
13.07.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, Aile, Sevgi ve Sadakat Günü’nde özel operasyona katılanların aileleri için ücretsiz eğitimler düzenledi.

2023,

Tüm Rusya maratonu “Rusya’nın Gücü” kapsamında profesyonel sporcuların ustalık sınıfları düzenlendi.
Askeri kamplar, stadyumlar, geçici barınma merkezleri ve diğerleri olmak üzere ülke çapında 200’den fazla mekanda spor etkinlikleri düzenlendi. NWO’ya katılan Rus askerlerinin aileleri ve ayrıca geçici olarak diğer bölgelerde ikamet eden Rusya’nın yeni bölgelerinin sakinleri katıldı.

“Spor eğitimi sadece güç ve dayanıklılığı geliştirmekle kalmaz, insanları bir araya getirir, birleştirir, neşelendirir. Bu nedenle, özellikle Aile, Sevgi ve Sadakat Günü’nde Birleşik Rusya taraftarları, NWO katılımcılarının ailelerini spora dahil etmeye karar verdiler, şimdi özellikle bizim ilgimize ve ilgimize ihtiyaçları var. Onlar için, her yetişkin ve çocuğun enerji ve iyi bir ruh hali ile yeniden doldurulabilmesi için ustalık sınıfları ve aile eğitimleri içeren alanlar düzenledik” dedi. , Birleşik Rusya Taraftarları Merkez Konseyi Başkanı Olga Zanko.

Tyva’da Acil Durumlar Bakanlığı kamp alanında askeri operasyon gazileri, SVO katılımcıları ve aileleri için bir spor yarışması düzenlendi. Perm Bölgesi’nde ise Kizel şehrinde Shakhtar stadyumunda seferber olanların aileleri için karate sporunun ustası Alexei Mikhalev tarafından düzenlenen “Şampiyonlu Egzersiz” düzenlediler . Koçevo köyündeki stadyumda, askeri personelin çocuklarının katılımıyla “Aile Sporda” festivali düzenlendi.

Yakutya’da Birleşik Rusya taraftarları aynı anda altı mekanda spor etkinlikleri düzenledi. Tataristan’da, Livadia sanatoryum topraklarında, TAP’lardan aileler için sağlıklı bir yaşam tarzı üzerine bir ustalık sınıfı düzenlendi.

Başkurdistan’da Aile, Sevgi ve Veda Günü aile spor oyunlarıyla kutlandı. Kirov bölgesinde, okul stadyumunda asker aileleri için bir aile sporları festivali düzenlendi. Shchekino kentindeki Tula bölgesinde ise geçici barınma merkezlerinde yaşayan vatandaşlar için “Anne, Baba, Ben Spor Ailesiyim” yarışması düzenlendi.

NWO katılımcılarının çocukları için spor etkinlikleri önceki gün Moskova Bölgesi’nde gerçekleştirildi. Çocuklara yönelik egzersizler, kayakta olimpiyat şampiyonu ve Birleşik Rusya taraftarı Alexander Legkov ile sporcular Veronika Stepanova ve Karim Khalili tarafından yapıldı . Çocuklar ayrıca futbol, ​​voleybol ve basketbol oynadılar.

Birleşik Rusya’nın büyük ölçekli bir Tüm Rusya spor maratonu “Rusya’nın Gücü” başlattığını hatırlayın. Parti, Spor Bakanlığı, DOSAAF, spor federasyonları ve ünlü sporcularla birlikte organize ediyor.

Etkinlik kapsamında spor bölümlerinde ücretsiz dersler, çeşitli grup dersleri, ustalık sınıfları, şampiyonlar liderliğinde toplu egzersizler ve TRP standartlarını geçme etkinlikleri gerçekleştiriliyor. Maratona engelliler de katılabilir.

Girişim birçok kar amacı gütmeyen kuruluş tarafından desteklenmektedir. “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” maratonunun ortakları arasında Rusya Sambo Federasyonu, Rusya Sporcular Birliği, Ulusal ve Olimpiyat Dışı Sporlar Birliği ve diğerleri yer alıyor.

Konuşmacı
Zanko Olga Nikolayevna
Zanko Olga Nikolayevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Sivil Toplumun Gelişimi, Kamu ve Dini Dernekler Sorunları Komitesi Başkan Vekili, Tüm Rusya Halk Hareketi “ZAFERİ GÖNÜLLÜLERİ” Merkez Karargahı Başkanı, Başkan Birleşik Rusya Taraftarları Merkez Konseyi
#Zanco
#Aile, Sevgi ve Sadakat Günü
#PowerofRussia
#yarışmalar
#Spor etkinlikleri
#üst düzey sınıflar
#bölgeler
#Bayram
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-v-den-semi-lyubvi-i-vernosti-organizovala-besplatnye-trenirovki-dlya-semej-uchastnikov-specoperacii

REKLAM ALANI