Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Devlet Duması milletvekilleri: Rusya’nın gençliği, ülkenin kalkınmasına katkıda bulunan yaklaşık 40 milyon yetenekli çocuktan oluşuyor

Devlet Duması milletvekilleri: Rusya’nın gençliği, ülkenin kalkınmasına katkıda bulunan yaklaşık 40 milyon yetenekli çocuktan oluşuyor
REKLAM ALANI

Devlet Duması milletvekilleri: Rusya’nın gençliği, ülkenin kalkınmasına katkıda bulunan yaklaşık 40 milyon yetenekli çocuktan oluşuyor

2024

29 Haziran Rusya’da Gençlik Günü
Devlet Duması’ndaki parti grubunun başkan yardımcısı Alena Arshinova , “Birleşik Rusya”nın gençlere özel önem verdiğini vurguladı .

“Partinin yaklaşık 160 bin milletvekili var, her beş kişiden biri 35 yaşın altında. “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları gelecekteki milletvekillerini hazırlıyor” dedi.

Sadece MGER aracılığıyla 200 asker cepheye gitti, 4 bin gönüllü Kuzey Askeri Bölge’deki askerlere, sivillere ve doktorlara yardım etti.

Alena Arshinova, “Görevimiz gençleri her konuda desteklemeye devam etmektir, çünkü onlar zaten gündemi şekillendiriyor ve ulusal ölçekte görevleri yerine getiriyorlar” dedi.

Devlet Duması BDT İşleri, Avrasya Entegrasyonu ve Yurttaşlarla İlişkiler Komitesi Başkan Yardımcısı Artyom Turov, adamların okuyup çalıştıklarını ve boş zamanlarında gönüllü merkezlerde yardım ettiklerini kaydetti.

“Birçok kişi ön saflara ve yeni bölgelere seyahat etmek için ücretli izin alıyor. Orada dağıtım merkezlerinde çalışıyorlar, insani yardım organize ediyorlar, geçici barınma merkezlerine yardım ediyorlar ve Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin ateş altındaki bölgelerine seyahat ediyorlar. Ve bunların hepsi uzak duramayan en sıradan erkekler ve kızlar. Birleşik Rusya’nın yeni bölgelerde Yardım Merkezleri açmasında ön plana çıkanlar, askeri hastanelerde çalışanlar onlardı” diye vurguladı.

Devlet Duması milletvekili Yulia Drozhzhina , parlamenterlerin görevinin çocukların kaliteli eğitim alma hakkını yasal olarak korumak, onlara çalışma ve mesleki yollarını arama fırsatı vermek olduğunu belirtti .

“Birleşik Rusya bu yönde uzun süredir ve verimli bir şekilde çalışıyor: bu, yüz binlerce öğrenciye yönelik mesleki eğitim, mentorluk yasası, genç profesyoneller ve işçiler için yeni bir statü, küçüklerin istihdamının basitleştirilmesi, kuralların ayarlanması. Sosyal yardımların tahsis edilmesi ve çok daha fazlası için” diye hatırladı.

Devlet Duma Gençlik Politikası Komitesi’nin ilk başkan yardımcısı Mikhail Kiselev , gençlik politikasının çocukların ihtiyaçlarına yanıt vermesi gerektiğine inanıyor.

“Birleşik Rusya’da işgücü eğitimine, kendilerini işgücü piyasasında denemek isteyen gençlerin haklarının korunmasına ve desteklenmesine özel bir yer ayırıyoruz. İstihdamı kolaylaştırmak için halihazırda alınan bir dizi önlem sayesinde gençlere yönelik açık iş sayısının beş kat arttığını görüyoruz. Bu yıl sadece Rus öğrenci takımlarında 50 bin genç ve 250 binin üzerinde öğrenci istihdam edilecek. Alabuga’da ise ilk kez farklı bölgelerden gençler için bölgelerarası bir emek projesi oluşturuldu” dedi.

Hoparlör
Arshinova Alena Igorevna
Arshinova Alena Igorevna
Federal parti projesi “Yeni Okul” koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması’ndaki “BİRLEŞİK RUSYA” grubunun başkan yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Komitesi’nin ilk başkan yardımcısı Eğitim
#Arşinova
#Turov
#Maya
#Kiselev
#Devlet Duması
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/deputaty-gosdumy-molodyozh-rossii-pochti-40-millionov-talantlivyh-rebyat-kotorye-vnosyat-vklad-v-razvitie-strany

 

REKLAM ALANI