Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
09.04.2022
A+
A-

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Arslan mesajında şunlara yer verdi;
“Ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamada olağanüstü gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. kuruluş yıl dönümünde, polisimizin haklı gurur ve heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden beri; Türk polisi devletin bekası, kamu düzeninin sağlanması, huzur ve barış ortamının korunması yanında halkın mal ve can güvenliğini sağlamak için fedakârca çalışmaktadır.

İlimizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Mensuplarının 10 Nisan Polis Günü’nü içtenlikle kutluyor, aile bireyleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluklar temenni ediyorum. Vatan, millet ve bayrağı uğruna canlarını feda ederek şehit olan tüm emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ve emeklilerimize esenlikler diliyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI