Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, DPR ve Zaporozhye bölgesindeki sakinlere ve askeri personele yardım aktardı

“Birleşik Rusya”, DPR ve Zaporozhye bölgesindeki sakinlere ve askeri personele yardım aktardı
REKLAM ALANI
04.11.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya”, DPR ve Zaporozhye bölgesindeki sakinlere ve askeri personele yardım aktardı

2023,

Parti aktivistleri yiyecek, kitap, araç ve inşaat malzemeleri getirdi
Ulusal Birlik Günü arifesinde Tula bölgesinden Mariupol’a iki tondan fazla insani yardım kargosu gönderildi.

Bunlar arasında yiyecek ve çocuk eşyalarının yanı sıra sanat okulu için özel ekipman ve malzemeler de vardı: manyetik işaretli tahtalar, yazı tahtaları, gerilmiş tuvaller, halk kostümleri, profesyonel boya setleri ve kırtasiye malzemeleri. Ayrıca 800 kutu konserve et, Belevsky şekerlemeleri ve Tula zencefilli kurabiye takımları, çok sayıda yumuşak oyuncak ve “Birleşik Rusya”nın milletvekilleri ve yerel şubeleri tarafından “Donbass’a Kitaplar” partisi kampanyası aracılığıyla toplanan 1,5 binin üzerinde kitap da dağıtılacak. Doğrudan yerel sakinlere ve sosyal kurumlara teslim edilir.

“Tula bölgesi valisinin talimatıyla, bölgesel hükümetle birlikte Birleşik Rusya, Mariupol’daki hayırseverlik misyonunu sürdürüyor ve sakinlerine mümkün olan her şekilde yardım ediyor. Tula Bölge Duması başkanı Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri Nikolai Vorobyov, “Bölgemiz, barışçıl yaşamın yeniden tesis edilmesi, böylece çocukların eğitim alması ve rahat koşullarda gelişmesi için çok şey yaptı” dedi .

Partinin desteğiyle yüzlerce çocuğun eğitim göreceği 3 Nolu Sanat Okulu yeni eğitim-öğretim yılına hazırlandı. Binaya plastik çift camlı pencereler takıldı ve bina yenilendi.

Yakın gelecekte gönüllüler, konserve ürünleri ve kitapları dağıtacakları Birleşik Rusya insani yardım merkezini ziyaret edecek ve Mariupol’den büyük ailelere 100 kg’dan fazla geleneksel Tula tatlısı dağıtılacak. Genç Muhafız üyelerinin Büyük Vatanseverlik Savaşı gazileriyle bir toplantısı da planlanıyor.

Krasnodar Bölgesi’nden Birleşik Rusya aktivistleri, bölgesel bölüm sekreteri Nikolai Gritsenko eşliğinde Zaporozhye bölgesindeki okullara – Azak bölgesindeki 10 numaralı Vladimirovskaya okulu ve 25 numaralı Melitopol okuluna kitaplar dağıttı. Bunlar ilkokul sınıfları için ders kitapları : Her yaşa uygun Rus dili, matematik, klasik Rus ve yabancı edebiyat.

Kargoda aletler, su yalıtımı ve inşaat malzemeleri, 1000’den fazla sıcak tutan giysi ve askeri personel için şişelenmiş su yer alıyor. Ayrıca Birleşik Rusya üyeleri, savaşçılara ve sivillere 5 tondan fazla kurabiye bağışladı.

Nikolai Gritsenko, “Bu ziyaret kapsamında iki görevi yerine getiriyoruz: Orduya, özel operasyona katılanlara ve sivil halka yardım götürdük” dedi.

Buna karşılık partinin Zaporozhye bölge şubesi sekreteri Galina Danilchenko da meslektaşlarına şükranlarını dile getirdi.

“Ulusal Birlik Günü kutlamalarının arifesinde, Birleşik Rusya’nın Krasnodar Bölgesi’ndeki bölgesel şubesiyle olan etkileşimimiz, gerçekten birlik olduğumuzu gösteriyor” diye vurguladı.

Hoparlör
Vorobiev Nikolay Yuryeviç
Vorobiev Nikolay Yuryeviç
Partinin Tula bölge şubesi sekreteri, Parti Genel Konseyi üyesi, Gazprom Mezhregiongaz Tula LLC Genel Müdürü, Tula Bölge Duması Başkanı
#Tula bölgesi
#Krasnodar bölgesi
#Zaporozhye bölgesi
#Donetsk Halk Cumhuriyeti
#bölgeler
#EPyardım eder
#SVO katılımcıları
#insani yardım
#Gritsenko
#Danilchenko
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-peredala-pomosh-zhitelyam-i-voennym-v-dnr-i-zaporozhskoj-oblasti

 

REKLAM ALANI