Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ESNANFIN SORUNLARINI BAKAN YARDIMCISINA AKTARDILAR

ESNANFIN SORUNLARINI BAKAN YARDIMCISINA AKTARDILAR
REKLAM ALANI
07.06.2021
A+
A-

AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ile esnafı ilgilendiren konuları görüştü.

ESNANFIN SORUNLARINI BAKAN YARDIMCISINA AKTARDILAR

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldi.Başkan Topaloğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştiren Dere, 1 Hazirandan itibaren başlayan yeni normalleşme kararları kapsamında esnafın kepenk açma kapama saatleri konusunda Başkan Topaloğlu ile fikir alışverişinde bulundu. Dere’ye ziyareti sırasında, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal ve Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Tıraş’da eşlik etti.

Başkan Topaloğlu, esnafın her zaman yanında!

Dere, Başkan Topaloğlu’nun Kemer’de esnafın her zaman yanında olduğunu ve her türlü desteği sağladığını belirterek, çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür etti.
Topaloğlu’nun, zorlu geçen pandemi döneminde esnafa büyük destek verdiğine değinen Dere, “Başkanımız Necati Topaloğlu, belediye kiracısı esnafa büyük destek verdi. Bugün Çamyuva Halk Plajının açılışına katılan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ile esnafın dükkanını açma kapama saatlerini konuştuk. Tatile gelen yerli ve yabancı misafirlerin konakladıkları otellerden saat 21:00 gibi çıkıyor ama esnaf o saatte yeni normalleşme kararlarına göre dükkanını kapatıyor. Bakan yardımcımızla bu konuyu ayrıntılı şekilde konuştuk. Saatlerin en az 23:00’a çekilmesi konusunu dile getirdik. Sayın bakan yardımcımız da bu konuyu bakan beye ileteceğini ve bakanlar kurulunda gündeme getireceklerini iletti.” dedi.

Dere, Başkan Topaloğlu’nun turizm sezonu öncesi Kemer’de çok güzel çalışmalar yaptığının altını çizerek, “Başkanımızın yaptığı bu çalışmalar, ilçede cazibe merkezi oluşturuyor. Turistlerin de dışarıya çıkarak ilçeyi gezme fırsatı sağlıyor. Esnafa ve turizme yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’a esnafımızın isteklerini ilettik

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise esnafın dükkanını açma kapama saatlerinin biraz daha esnetilme konusunu açılışı yapılan Çamyuva Halk Plajında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’a aktardıklarını dile getirdi.

Yapılan halk plajının çok güzel olduğunu ve emeği geçenlere teşekkür ettiklerini Alpaslan’a ilettiklerini anlatan Başkan Topaloğlu, “Plajın eski haliyle şimdiki hali arasında büyük fark var. Çok güzel bir yer olmuş. Burada sayın bakan yardımcımızla esnafı ilgilendiren konuları görüştük. Esnafın dükkan açma kapama saatlerinin yetersiz olduğunu aktardık. Bu esnaf için yeterli değil. Turist dışarıya çıkınca esnaf dükkan kapatıyor. Turist adeta terk edilmiş bir ilçeyle karşılaşıyor. Bunu daha önce defalarca tüm siyasilere anlattık. Konuyu bakanlar kuruluna taşıyacağını söyledi. İnşallah bir çözüm bulunacaktır. Çünkü artık esnafın dayanacak gücü kalmadı. Bu saatler biraz daha geç saatlere alınırsa esnafın yüzü gülecek. Sayın bakan yardımcımızla İngiltere ve Rusya’daki kararları da görüştük. Kendisi bize aşılmayı biraz daha hızlandırabilirsek bu işlerin çözüleceğini aktardı. Biz esnafın yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.
Başkan Topaloğlu, nazik ziyaretleri dolayısıyla AESOB Başkanı Dere ve beraberindeki oda başkanlarına teşekkür etti.

Kaynak:https://www.kemer.bel.tr/tr/haberler/esnanfin-sorunlarini-bakan-yardimcisina-aktardilar.html#

REKLAM ALANI