Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE’DE KURBAN BAYRAMI SONRASI KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI

HALİLİYE’DE KURBAN BAYRAMI SONRASI KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
REKLAM ALANI
02.07.2023
A+
A-

TARİH 02.07.2023
İLETİ NO 159
KONU HALİLİYE’DE KURBAN BAYRAMI SONRASI KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

HALİLİYE’DE KURBAN BAYRAMI SONRASI KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI

 

 

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı sonrası kapsamlı temizlik yapılırken, yıkama çalışmasıyla kurban kesim yerleri kokudan arındırılıyor, mazgallar ve çöp konteynırları da dezenfekte ediliyor.

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramını huzur içerisinde geçirmesi için titizlikle sürdürdüğü çalışmalarına bayram sonrası da devam ediyor.

Bir 1 kişi, hizmet aracı ve yazı görseli olabilir

Kurban Bayramı boyunca 635 personeliyle sahada olan Haliliye Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğüne bağlı personellerin özverili çalışmasıyla kurban kesim ve satış yerlerinde bayram mesaisini sürdürdü. Bayram öncesi alanlarda hazırlıklarını tamamlayan ekipler, bayram boyunca da temizlik çalışmalarıyla vatandaşlara hijyenik ortamlar sundu. Kurban Bayramının geride kalmasıyla kötü kokunun önüne geçilmesi adına kesim yerleri, mazgallar ve çöp konteynırları başta olmak üzere ekiplerin ilçede sürdüğü kapsamlı temizlik çalışması ise devam ediyor. Bayram sonrası istenmeyen görüntülerin önüne geçilmesi için alanları köpüklü su ve gül suyuyla yıkayan ekipler, vatandaşlara yeniden hijyenik ortamlar sunuyor.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bildirmeleri halinde, anında müdahale edileceği kaydedildi.

Bir yazı görseli olabilir

 

Bir 1 kişi görseli olabilir
Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

Bir 1 kişi görseli olabilir

İnternet siteleri için link;

 

 

 

FTP Adresimiz:

Sunucu: 213.14.45.58

Kullanıcı adı: basin

Şifre: 123987

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

REKLAM ALANI