Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Nizhny Novgorod bölgesinde Birleşik Rusya’nın desteğiyle Çocuk Sanat Okulu yenilendi

Nizhny Novgorod bölgesinde Birleşik Rusya’nın desteğiyle Çocuk Sanat Okulu yenilendi
REKLAM ALANI

 

Nizhny Novgorod bölgesinde Birleşik Rusya’nın desteğiyle Çocuk Sanat Okulu yenilendi

2023,

Onarımlar için 10 milyon rubleden fazla tahsis edildi
Çalışan Sharanga köyünde, “Küçük Anavatan Kültürü” parti projesi ve ulusal “Kültür” projesi kapsamındaki büyük yenileme çalışmalarının ardından bir Çocuk Sanat Okulu açıldı.

“Binanın cephesi ve çatısı tamamen yenilendi, derslikler, koreografi salonu ve koridorlar yenilendi, havalandırma yapıldı ve koreografi bölümü için duş odası donatıldı. Konser salonu da dönüştürüldü” dedi Nizhny Novgorod Bölgesi Kültür Bakanı Natalya Sukhanova .

Şu anda sanat okulunda 300’den fazla çocuk eğitim görüyor ve 14 öğretmen çalışıyor. Okulun beş bölümü vardır: müzik, sanat, tiyatro, koreografi ve erken estetik gelişim bölümü. Öğrenci ve öğretim yaratıcı ekipleri sürekli olarak çalışır.

“Okulda her şey çocuklara karşı büyük bir sevgi ve dikkatle yapılıyor. Umarım herkese yetecek kadar yer vardır” dedi Birleşik Rusya’nın Sharanga belediye bölgesindeki yerel şubesi sekreteri Dmitry Ozhiganov .

#Nijniy Novgorod Bölgesi
#Küçük Anavatan Kültürü
#partiprojeleri
#bölgeler
#çocuk sanat okulu
#modernizasyon
#tamirat
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-nizhegorodskoj-oblasti-pri-podderzhke-edinoj-rossii-otremontirovali-detskuyu-shkolu-iskusstv

REKLAM ALANI